nieuws

Cateraar Sodexho groeit met ruim drie procent

Horeca

Sodexho Alliance, nummer twee in de wereld van cateringbedrijven, heeft een omzetwinst geboekt van 3,1 procent in het afgelopen boekjaar. De organische groei, de omzetstijging uit eigen activiteiten, werd behaald ondanks tegenvallende cijfers in Engeland. Het boekjaar werd 31 augustus afgesloten.

Deze 3,1 procent groei is een verbetering van het recordjaar 2001-2002. Toen groeide de cateraar met 1,9 procent. De groei in Europa op het ‘vaste land’ was 3,6 procent, in Noord-Amerika 4,3 procent en in de rest van de wereld 3,9 procent. In Engeland daalde de omzet met 3,9 procent.

Wilt u dit nieuwsbericht en andere horecanieuwsberichten iedere maandag enwoensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Deze 3,1 procent groei is een verbetering van het recordjaar 2001-2002. Toen groeide de cateraar met 1,9 procent. De groei in Europa op het ‘vaste land’ was 3,6 procent, in Noord-Amerika 4,3 procent en in de rest van de wereld 3,9 procent. In Engeland daalde de omzet met 3,9 procent.

Wilt u dit nieuwsbericht en andere horecanieuwsberichten iedere maandag enwoensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel