nieuws

Grote brand in partycentrum Oldenzaal

Horeca

In Partycentrum en restaurant Het Buitenhuys in Oldenzaal is in de nacht van zondag op maandag een grote brand uitgebroken. Dat meldt de brandweer in Oldenzaal. Het restaurant met diverse zalen kan als verloren worden beschouwd. Het gaat om een miljoenenschade, aldus een woordvoerder.

De brandweer trok rond 1.15 uur met groot materieel uit. Het korps van Oldenzaal kreeg ondersteuning van korpsen uit Hengelo, Weerselo, Almelo en Enschede. Kort na 4.00 uur kon het sein brand meester worden gegeven.

Een overdekte speelhal voor kinderen kon worden gered. De brand is ontstaan in het restaurant van het complex. De oorzaak is nog onbekend.

Het Buitenhuys bevindt zich in een recreatiegebied en werd enkele jaren geleden geheel gerenoveerd. De diverse zalen in het complex bieden plaats aan 2200 tot 2400 personen.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel