nieuws

Horeca kanloos in finale Vinoloog van het Jaar 2003

Horeca

Ronnie Brouwer en Henk Hop zijn er niet in geslaagd indruk te maken tijdens de finale van de wijnwedstrijd Vinoloog van het Jaar. Brouwer, werkzaam als sommelier bij Restaurant De Echoput in Hoog-Soeren werd vierde, Hop (assistent bedrijfsleider bij Hotel De Biltse Hoek te De Bilt) werd gedeeld vijfde. Nog nooit won een deelnemer uit de horeca deze prestigieuze wijntitel.

In de finale van Vinoloog van het Jaar 2003 streden zondag zes wijndeskundigen om te titel in Landgoed Duin & Kruidberg te Santpoort. Cees van Casteren won de wedstrijd, net als in 2000. Aan de finale gingen drie voorrondes en een halve finale vooraf. Meer dan tachtig leden van De Verenigde Vinologen Nederland (VVN) namen deel aan de voorrondes.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel