nieuws

Poetsende keukenhulp

Horeca

Het GR-syseem van GR-Europe is een machine die met een hoge watertemperatuur (85 graden) en een zorgvuldig samengesteld schoonmaakmiddel, keukenmateriaal schoonmaakt. Pannen, braadsledes, bakvormen, barbecueroosters, filters en grillplaten worden weer als nieuw. Het systeem is eenvoudig in gebruik en levert een besparing op energiekosten en reinigingsproducten. Keukenpersoneel hoeft niet meer te poetsen, waardoor cateraars ook […]

Het GR-syseem van GR-Europe is een machine die met een hoge watertemperatuur (85 graden) en een zorgvuldig samengesteld schoonmaakmiddel, keukenmateriaal schoonmaakt. Pannen, braadsledes, bakvormen, barbecueroosters, filters en grillplaten worden weer als nieuw. Het systeem is eenvoudig in gebruik en levert een besparing op energiekosten en reinigingsproducten. Keukenpersoneel hoeft niet meer te poetsen, waardoor cateraars ook op arbeidskosten besparen.

Verder zijn agressieve schoonmaakmiddelen niet meer nodig en is de levensduur van het keukenmateriaal langer, aldus de leverancier. De inhoud van het systeem varieert van 70 tot 280 liter. GR-Europe biedt naast koop de optie om een systeem te huren.

Informatie: GR-Europe, Groningen, tel. (050) 750 20 43 of www.gr-europe.com.

Reageer op dit artikel