nieuws

Snack van gemalen speklapjes

Horeca

Vanaf week 44 is de vernieuwde Spek Snek van Van Osch verkrijgbaar. De vernieuwde snack is bereid met gemalen speklapjes. Hierdoor heeft het product een constant gewicht van 100 gram en hebben alle snacks dezelfde vorm. ‘De bereidingswijze in de friteuse, convectomaat of in de koekenpan is ook korter dan voorheen. Tevens is de byte […]

Vanaf week 44 is de vernieuwde Spek Snek van Van Osch verkrijgbaar. De vernieuwde snack is bereid met gemalen speklapjes. Hierdoor heeft het product een constant gewicht van 100 gram en hebben alle snacks dezelfde vorm. ‘De bereidingswijze in de friteuse, convectomaat of in de koekenpan is ook korter dan voorheen. Tevens is de byte verbeterd en is de smaak voller’, aldus de producent.

Vanaf week 44 is de vernieuwde Spek Snek van Van Osch verkrijgbaar. De vernieuwde snack is bereid met gemalen speklapjes. Hierdoor heeft het product een constant gewicht van 100 gram en hebben alle snacks dezelfde vorm. ‘De bereidingswijze in de friteuse, convectomaat of in de koekenpan is ook korter dan voorheen. Tevens is de byte verbeterd en is de smaak voller’, aldus de producent.

Behalve als snack tussendoor is de Spek Snek ook geschikt als maaltijdcomponent in diverse menugerechten. Verkrijgbaar in een doos waarin 30 stuks. Tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant kunnen cafetariaondernemers de snack bij de producent komen proeven.

Informatie: Van Osch, Zaltbommel, tel. (0418) 54 03 28 of www.vanosch-bv.nl.

Behalve als snack tussendoor is de Spek Snek ook geschikt als maaltijdcomponent in diverse menugerechten. Verkrijgbaar in een doos waarin 30 stuks. Tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant kunnen cafetariaondernemers de snack bij de producent komen proeven.

Informatie: Van Osch, Zaltbommel, tel. (0418) 54 03 28 of www.vanosch-bv.nl.

Reageer op dit artikel