nieuws

Tijdelijk gratis vitrinekaartjes

Horeca

Om klanten in de cafetaria kennis te laten maken met producten van Friki, stelt Plusfood gratis vitrinekaartje ter beschikking. Bij de Friki Chick’n’ Ribs, Brochette ‘Cajun Style’, Wienerschnitzel en XXL schnitzel zitten de vitrinekaartjes gratis ingesloten, zolang de voorraad strekt. De vitrinekaartjes zijn aan twee kanten voorzien van een afbeelding. Daardoor zijn ze ook prima […]

Om klanten in de cafetaria kennis te laten maken met producten van Friki, stelt Plusfood gratis vitrinekaartje ter beschikking. Bij de Friki Chick’n’ Ribs, Brochette ‘Cajun Style’, Wienerschnitzel en XXL schnitzel zitten de vitrinekaartjes gratis ingesloten, zolang de voorraad strekt. De vitrinekaartjes zijn aan twee kanten voorzien van een afbeelding. Daardoor zijn ze ook prima te gebruiken als tafelstandaard in de cafetaria.

Om klanten in de cafetaria kennis te laten maken met producten van Friki, stelt Plusfood gratis vitrinekaartje ter beschikking. Bij de Friki Chick’n’ Ribs, Brochette ‘Cajun Style’, Wienerschnitzel en XXL schnitzel zitten de vitrinekaartjes gratis ingesloten, zolang de voorraad strekt. De vitrinekaartjes zijn aan twee kanten voorzien van een afbeelding. Daardoor zijn ze ook prima te gebruiken als tafelstandaard in de cafetaria.

Er is ook ruimte om een leuke menusuggestie op te schrijven en de prijzen van de producten te vermelden.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Er is ook ruimte om een leuke menusuggestie op te schrijven en de prijzen van de producten te vermelden.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel