nieuws

Europe’ suikersticks en koekjes

Horeca

In navolging op de succesvolle Euro suikersticks en Euro koekjes, brengt Van Oordt Portion Pack een vernieuwde bedrukte lijn op de markt in de Europese sfeer sfeer met het ‘Welcome to Europe’concept. Deze vernieuwde lijn suikersticks en koekjes bestaat uit een aantal bekende bezienswaardigheden uit Europese landen, van de Tower Bridge in Londen tot het […]

In navolging op de succesvolle Euro suikersticks en Euro koekjes, brengt Van Oordt Portion Pack een vernieuwde bedrukte lijn op de markt in de Europese sfeer sfeer met het ‘Welcome to Europe’concept. Deze vernieuwde lijn suikersticks en koekjes bestaat uit een aantal bekende bezienswaardigheden uit Europese landen, van de Tower Bridge in Londen tot het beroemde Colosseum in Rome. Een leuke traktatie om aan Nederlandse en buitenlandse gasten te serveren bij een kopje koffie of thee.

De suikersticks zijn verkrijgbaar in dozen waarin 500 stuks. De doos met koekjes bevat 125 stuks. Beide producten zijn verkrijgbaar via de grossier.

Informatie: Van Oordt PortionPack, Oud-Beijerland, tel. (0186) 63 06 08 of www.oordt.com.

Reageer op dit artikel