nieuws

Handdoeken met meer vochtopname

Horeca

Onlangs vernieuwde Lotus Professional de hele range Marathon handdoeken. ‘Door innovatieve productietechnieken zijn deze handdoeken zachter en aangenamer in gebruik.Toepassing van TAD (Through Air Drying) maakt de handdoeken extra zacht. Ze absorberen beter en zijn voelbaar dikker’, meldt de leverancier. Verkrijgbaar in vier kwaliteiten; van sterk en functioneel tot zacht en comfortabel. Vanaf 1 november […]

Onlangs vernieuwde Lotus Professional de hele range Marathon handdoeken. ‘Door innovatieve productietechnieken zijn deze handdoeken zachter en aangenamer in gebruik.Toepassing van TAD (Through Air Drying) maakt de handdoeken extra zacht. Ze absorberen beter en zijn voelbaar dikker’, meldt de leverancier. Verkrijgbaar in vier kwaliteiten; van sterk en functioneel tot zacht en comfortabel.

Vanaf 1 november tot 1 februari 2004 geldt een introductie-actie. Bij aankoop van Marathon handdoeken maken cateraars en instellingen kans op gratis hygiëneproducten met een verkoopwaarde tot € 2000,00. Iedere maand maakt de leverancier een winnaar bekend.

Informatie: Lotus Professional, Cuijk, tel. gratis klantenservice 0800 – LOTUSPRO (56887776) of www.lotusprofessional.nl.

Reageer op dit artikel