nieuws

Italiaanse tomatensauzen

Horeca

De drie verrijkte, vloeibare Italiaanse tomatensauzen van Buitoni zijn kant-en-klaar. In een handomdraai zijn de zongerijpte sauzen te serveren. Geschikt voor een gezonde aanvulling op de huidige menucyclus. De verkrijgbare varianten zijn; tomatensaus met gegrilde aubergines, tomatensaus met champignons en tomatensaus met Parmezaanse kaas. De sauzen zijn au bain marie bestendig, lang houdbaar buiten de […]

De drie verrijkte, vloeibare Italiaanse tomatensauzen van Buitoni zijn kant-en-klaar. In een handomdraai zijn de zongerijpte sauzen te serveren. Geschikt voor een gezonde aanvulling op de huidige menucyclus. De verkrijgbare varianten zijn; tomatensaus met gegrilde aubergines, tomatensaus met champignons en tomatensaus met Parmezaanse kaas.

De sauzen zijn au bain marie bestendig, lang houdbaar buiten de koeling en veelzijdig in het gebruik. Verkrijgbaar in een drie literverpakking.

Informatie: Nestlé FoodServices, Diemen, tel. (020) 569 94 09 of customerservice@nl.nestle.com.

Reageer op dit artikel