nieuws

Nieuwe groentevarianten

Horeca

Bonduelle introduceert drie nieuwe Ready-to-Portion producten; duo van Provencaalse courgettes (gele & groene courgette), boterbonen en 4-seizoenenmelange (bloemkool, gesneden sperziebonen, broccoli, wortel). Deze extra gare Minute groenten zijn op smaak gebracht met een coating van plantaardige vetstof, peper, zout en/of nootmuskaat. De Ready-to-Portion groenten zijn door de kok direct te portioneren en te regenereren, waardoor […]

Bonduelle introduceert drie nieuwe Ready-to-Portion producten; duo van Provencaalse courgettes (gele & groene courgette), boterbonen en 4-seizoenenmelange (bloemkool, gesneden sperziebonen, broccoli, wortel). Deze extra gare Minute groenten zijn op smaak gebracht met een coating van plantaardige vetstof, peper, zout en/of nootmuskaat. De Ready-to-Portion groenten zijn door de kok direct te portioneren en te regenereren, waardoor geen groenteverlies ontstaat.

‘De werkwijze van dit concept is identiek aan die van koelverse producten, terwijl de kostprijs aanzienlijk lager ligt. Ideaal om tijdens drukke periodes het tekort aan personeel op te vangen’, aldus de fabrikant.

Informatie: Bonduelle Food service, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

Reageer op dit artikel