nieuws

Best Western verstevigt positie in Zeeland

Horeca

Best Western Hotels Nederland heeft haar positie versterkt in de provincie Zeeland. Zowel in de hoofdstad Middelburg als in het bedrijvige Vlissingen zal per 1 januari 2004 een Best Western hotel zijn. Naast Best Western Hotel Nieuwvliet Bad zijn er dan 3 Best Western hotels in Zeeland.

In Middelburg sluit Hotel Arneville zich aan. Dit hotel beschikt over 46 moderne kamers en 5 vergader- en partyzalen. Het van oudsher bekende hotel is uitstekend gesitueerd in het centrum van de stad.

In Vlissingen heeft Grand Hotel Arion, gelegen aan de schitterende boulevard van de stad, de stap naar Best Western genomen. Dit mooie hotel heeft 68 kamers en 5 prima geoutilleerde vergaderzalen. Uiteraard beschikt het hotel over vele moderne snufjes zoals draadloos internet.

Directeur van beide hotels Joost van Damme over zijn beslissing: “De hedendaagse markt met de vele internationale contacten vraagt om aansluiting bij een mondiaal bekend en sterk merk. Best Western is dan voor ons ook de ideale keuze. Naast de mondiale spreiding heeft men oog voor de lokale situatie.”

Best Western directeur Willem Hein voegt hieraan toe: “Ik ben erg blij dat deze twee bekende en goede hotels deze stap hebben gemaakt. Het zijn zonder meer aanwinsten voor onze hotelgroep. Dit geeft ons een prima positie in Zeeland.”

Best Western is de grootste hotelketen ter wereld voor de zelfstandige hotelier. De keten is met meer dan 4.100 hotels in 83 landen vertegenwoordigd. In Nederland zijn er nu meer dan 50 hotels en in de Benelux zijn er in totaal meer dan 90 Best Western hotels.

Reageer op dit artikel