nieuws

Driehonderd dj’s schenken aan Tegen Zinloos Geweld

Horeca

De Stichting Tegen Zinloos Geweld hoopt tussen de 8000 en 9000 euro te krijgen van dj’s die hun gage van het afgelopen weekeinde aan de organisatie afstaan. Volgens een zegsman van de stichting hebben ruim driehonderd dj’s toegezegd hun verdiensten aan de organisatie over te maken.

De platendraaiers doen dat in het kader van de avond/nacht tegen zinloos geweld die in horecazaken is gehouden. ‘Het gaat om kleine en grotere bedragen. De ene dj verdient 30 euro, de ander 200 tot 300. We moeten natuurlijk wel afwachten wat we uiteindelijk binnenkrijgen’, aldus de woordvoerder van de stichting.

De instantie heeft ook contact gehad met de organisatie van Innercity, het grote dance-event dat dit weekeinde in Amsterdam werd gehouden. Volgens de woordvoerder was het echter ‘te kort dag’ om afspraken te maken met de (internationale) dj’s die daar optraden.

Reageer op dit artikel