nieuws

Levende wijnlegende’ opent Wine Professional

Horeca

Michael Broadbent opent de tweede editie van het gastronomisch evenement Wine Professional op 5 januari in het Congres Centrum van de Amsterdamse RAI. Broadbent is auteur van diverse wijnboeken en staat bekend als bekwaam proever.

Levende wijnlegende’ opent Wine Professional

‘Hij is een levende wijnlegende’, omschrijft beursorganisator Carsten Klint de Engelsman. Broadbent is in het dagelijks leven hoofdverantwoordelijke van de wijnafdeling van het bekende wijnhuis Christie’s in Londen. Daarnaast verzorgt hij wijnveilingen in Amsterdam, New York en Sidney. Hoe Broadbent Wine Professional gaat openen is nog niet bekend. Wel is inmiddels duidelijk dat hij zijn meest recente boek Vintage Wine zal signeren.

Wine Professional 2004 vindt plaats van maandag 5 tot en met woensdag 7 januari, gelijktijdig met de eerste drie dagen van de Horecava. Meer dan zestig exposanten met kwaliteitswijnen en gastronomische producten vormen Wine Professional.

Reageer op dit artikel