nieuws

Lekdichte verpakkingen

Horeca

De Paardekooper Groep introduceert exclusief in de Benelux nieuwe, functionele out-of home verpakkingen; Foldpak, SmartServ en Biopak. Deze verpakkingen zijn magnetronbestendig, voorzien van een PE coating en honderd procent lekdicht. Maaltijden en snacks blijven 30 minuten op de temperatuur die het voedsel heeft tijdens het vullen. De Paardekooper Groep introduceert exclusief in de Benelux nieuwe, […]

De Paardekooper Groep introduceert exclusief in de Benelux nieuwe, functionele out-of home verpakkingen; Foldpak, SmartServ en Biopak. Deze verpakkingen zijn magnetronbestendig, voorzien van een PE coating en honderd procent lekdicht. Maaltijden en snacks blijven 30 minuten op de temperatuur die het voedsel heeft tijdens het vullen.

De Paardekooper Groep introduceert exclusief in de Benelux nieuwe, functionele out-of home verpakkingen; Foldpak, SmartServ en Biopak. Deze verpakkingen zijn magnetronbestendig, voorzien van een PE coating en honderd procent lekdicht. Maaltijden en snacks blijven 30 minuten op de temperatuur die het voedsel heeft tijdens het vullen.

Foldpak is een vierkante ‘beker’ met klepsluiting, gefabriceerd uit één stuk karton, zonder sealnaden. De SmartServ verpakking heeft een coating aan de binnen- en buitenzijde. Geschikt voor het warmhouden van pasta’s met diverse sauzen, fingerfood of andere ‘to go’ producten. Biopak is geschikt om salades, complete maaltijden, kip-, vlees en visproducten in de verpakken. Alle verpakkingen zijn te bedrukken met de huisstijl van de horecazaak.

Informatie: Paardekooper Groep (José Meinster), tel. (186) 64 82 75 of www.paardekooper.nl.

Foldpak is een vierkante ‘beker’ met klepsluiting, gefabriceerd uit één stuk karton, zonder sealnaden. De SmartServ verpakking heeft een coating aan de binnen- en buitenzijde. Geschikt voor het warmhouden van pasta’s met diverse sauzen, fingerfood of andere ‘to go’ producten. Biopak is geschikt om salades, complete maaltijden, kip-, vlees en visproducten in de verpakken. Alle verpakkingen zijn te bedrukken met de huisstijl van de horecazaak.

Informatie: Paardekooper Groep (José Meinster), tel. (186) 64 82 75 of www.paardekooper.nl.

Reageer op dit artikel