Gestoomde aardappelen

Streamfresh van Aviko zijn met stoom voorgekookte aardappelproducten. Met behulp van een unieke stoomtechnologie en het direct atmosferisch verpakken, blijven vitamines, voedingsstoffen en mineralen gespaard en het natuurlijke aardappelaroma behouden. 'Qua smaak en voedingsstoffen zijn de steamfreshproducten niet te vergelijken met de traditionele kant-en-klaar alternatieven en zelfs sneller te bereiden dan de meeste andere producten',

Streamfresh van Aviko zijn met stoom voorgekookte aardappelproducten. Met behulp van een unieke stoomtechnologie en het direct atmosferisch verpakken, blijven vitamines, voedingsstoffen en mineralen gespaard en het natuurlijke aardappelaroma behouden. ‘Qua smaak en voedingsstoffen zijn de steamfreshproducten niet te vergelijken met de traditionele kant-en-klaar alternatieven en zelfs sneller te bereiden dan de meeste andere producten’, aldus de aardappelfabrikant.

Binnen enkele minuten zijn de producten op te warmen in de combi-steamer of koekenpan. Ook zijn ze zeer geschikt voor ontkoppeld koken; gewoon uit de verpakking halen en regenereren.
Informatie: Aviko, Steenderen, tel. (0575) 45 82 00 of www.aviko.com.