nieuws

Italiaanse koel- en vrieskasten

Horeca

Evolution 2005 is de nieuwe eigen lijn koel- en vrieskasten en gekoelde werkbanken van Mondial Elite. De leverancier van professionele stekkerklare koel- en vriesapparatuur, introduceerde deze nieuwe lijn tijdens Horecava. De apparatuur staat voor degelijke Italiaanse kwaliteit en design. Onder de naam Polar Twist presenteerde Mondial een tafelmodel softijs machine op 230 Volt. ‘De afmetingen […]

Evolution 2005 is de nieuwe eigen lijn koel- en vrieskasten en gekoelde werkbanken van Mondial Elite. De leverancier van professionele stekkerklare koel- en vriesapparatuur, introduceerde deze nieuwe lijn tijdens Horecava. De apparatuur staat voor degelijke Italiaanse kwaliteit en design. Onder de naam Polar Twist presenteerde Mondial een tafelmodel softijs machine op 230 Volt.

‘De afmetingen zijn ideaal, het apparaat is luchtgekoeld, kent een minimaal verbruik, is gebruiksvriendelijk en gebruikszeker. Een introductieaanbod zorgt voor een aantrekkelijke aanschafprijs’, aldus de leverancier.
Informatie: Mondial Elite Benelux, IJsselstein, tel. (030) 686 54 70, www.mondialelite.net.

Reageer op dit artikel