nieuws

Gestoomde aardappelen

Horeca

Onlangs bracht Aviko steamfresh, een nieuw convenience aardappelproduct, op de cateringmarkt. Deze met stoom voorgekookte aardappelproducten zijn in plaats van verse of versgeschilde aardappels te gebruiken. ‘Qua smaak en voedingsstoffen zijn de steamfresh producten een nieuw alternatief voor ‘normale’ aardappels. Door een unieke stoomtechnologie blijven alle vitamines, voedingsstoffen, mineralen en het natuurlijke aardappel aroma volledig […]

Onlangs bracht Aviko steamfresh, een nieuw convenience aardappelproduct, op de cateringmarkt. Deze met stoom voorgekookte aardappelproducten zijn in plaats van verse of versgeschilde aardappels te gebruiken. ‘Qua smaak en voedingsstoffen zijn de steamfresh producten een nieuw alternatief voor ‘normale’ aardappels. Door een unieke stoomtechnologie blijven alle vitamines, voedingsstoffen, mineralen en het natuurlijke aardappel aroma volledig behouden’, meldt de aardappelfabrikant.

Ook zijn de aardappelproducten sneller te bereiden dan de traditionele kant-en-klaar alternatieven. Binnen enkele minuten zijn ze in combi-steamer of koekenpan op te warmen. Door de gaarheid zijn de producten ook geschikt voor ontkoppeld koken. De gebruiker hoeft ze slechts uit de verpakking te halen en te regeneren.
Informatie: Aviko, Steenderen, tel. (0575) 45 82 00 of www.aviko.com.