nieuws

adriaanse/van kuyk brand events verzorgt fashion event frans molenaar

Horeca

Adriaanse/van Kuyk Brand Events organiseert in samenwerking met StageEvents op 12 september een groot feestelijk evenement, waarbij de presentatie van de 80ste Couture Collectie van Frans Molenaar centraal staat.

Voor deze ‘Grande Finale’ wordt de Amsterdam Convention Factory omgetoverd tot de Fashion Factory. De industriële omgeving van de oude Stork fabriek in combinatie met stijl, design en de elegance van de collectie die geshowd wordt.

De presentatie van de 80ste collectie is de afsluiting van het jubileumjaar van Frans Molenaar. Het jaar waarin hij 65 wordt, 45 jaar Couturier is, 10 jaar Glasontwerper én de 10e editie van de Frans Molenaarprijs. Tijdens het Fashion Event is tevens de fototentoonstelling met 45 jaar Couture in foto’s nog één keer te zien.

De ambiance van dit topevenement heeft, volgens de organisator, de allure die in Parijs en Milaan vanzelfsprekend is. Bovendien is er een middag- en een avond show, waarbij alle gasten vooraf feestelijk worden ontvangen en tevens zijn uitgenodigd voor de After Party. Normaal gesproken zijn de shows van Frans Molenaar alleen bij te wonen zijn voor genodigden. Dit keer zijn er voor de zakelijke markt diverse arrangementen beschikbaar. Het aanvragen van de brochure of het boeken van arrangementen, vanaf 10 personen kan via info@avkbrandevents.nl.

Reageer op dit artikel