nieuws

GELREDOME EN VRUMONA SLUITEN OVEREENKOMST FRISDRANKEN

Horeca

Gelredome en Vrumona hebben hun bestaande overeenkomst verlengd tot en met 2010. De overeenkomst houdt in dat in Gelredome de frisdranken van Vrumona worden geschonken. Vrumona is bekend van onder meer de merken Pepsi, 7-Up, Sisi, Royal Club, Schweppes, Sourcy, Vittel en Perrier.

Directeur Horeca Maarten Schuurman van Vrumona: “Wij zijn zeer verheugd over de voortzetting van onze samenwerking met Gelredome. Pepsi, 7-Up, Sisi en al onze andere merken passen uitstekend in de wereld van sport en entertainment waar Gelredome voor staat. En met jaarlijks bijna 1 miljoen bezoekers is Gelredome één van onze belangrijkste afnemers.” Vrumona is in Nederland één van de grootste leveranciers van frisdranken.Gelredome directeur Jasper van Amstel: “De afgelopen jaren hebben wij op uitstekende wijze samengewerkt met Vrumona. Wij zijn daarom bijzonder tevreden dat wij, na intensieve onderhandelingen, met Vrumona tot overeenstemming zijn gekomen over het voorzetten van deze samenwerking. Nog belangrijker is dat wij voor onze bezoekers het beste in huis hebben met de merken zoals Pepsi, 7-Up en Sisi.”

Reageer op dit artikel