nieuws

Tenniscrack Krajicek kiest voor hotel The Westin

Horeca

The Westin Rotterdam is de komende drie jaar het officiële spelershotel van de deelnemers aan het prestigieuze ABN Amro Tennistoernooi in Rotterdam. Dat is de hoteldirectie overeengekomen met toernooidirecteur Richard Krajicek.

Het contract betekent dat de toernooiorganisatie overstapt van Bilderberg naar The Westin. De toernooiorganisatie heeft toegezegd dat de twee beste spelers van de wereld, de Zwitser Roger Federer en de Spanjaard Rafael Nadal, tijdens het toernooi in The Westin overnachten.

Hotelmanager Paul Peters, die samen met verkoopdirecteur Jeroen Sirag de onderhandelingen voerde, zegt blij te zijn met de overeenkomst. ‘Het ABN Amro World Tennis Tournament in Ahoy is al jaren één van de meest toonaangevende sportevenementen in ons land. The Westen Rotterdam is bijzonder trots om dit evenement te mogen hosten’, aldus Peters.

‘Het hotel is verkozen vanwege de uitstekende faciliteiten, de Heavenly Beds, de vijfsterrenservice en het oog voor detail. Gedurende het toernooi zal het hotel er alles aan doen om het de spelers naar de zin te maken. Zo worden er speciale menu’s geserveerd en zal het hotel geheel in stijl omgetoverd worden in een tennishotel’, aldus Peters.

Het ABM Amro-tennistoernooi vindt plaats in Ahoy in Rotterdam en wordt gehouden van 20 tot en met 26 februari 2006. Het tennistoernooi is met 100.000 bezoekers het grootste indoortennistoernooi ter wereld. Ook kwam het toernooi een contract overeen met NOS als uitzendgemachtigde.

Reageer op dit artikel