nieuws

Voormalig topcafé in de verkoop

Horeca

Café De Bank in Doetinchem staat te koop. Het horecabedrijf won vijf jaar geleden nog de prestigieuze horecawedstrijd Café van het Jaar. De laatste jaren was het cafébedrijf in de Café Top 100, de opvolger van Café van het Jaar, afgezakt naar de 90ste plaats.

‘Met de ontwikkeling van De Bank zitten we tegen het plafond. We willen graag verder’, aldus de eigenaren Tobias Haagsma en Freek Span in Misset Horeca over hun stap. De ondernemers willen een nieuwe uitdaging aangaan in de horeca. Ze zijn hiervoor in gesprek met Boerderij Sonsbeek in Arnhem.

De Café Top-100 is een ranglijst met de beste cafés van ons land. De wedstrijd wordt jaarlijks gehouden door Misset Horeca. In november maakt de jury de nieuwe ranglijst bekend. Via www.cafetop100.nl is de huidige ranglijst te zien.

Reageer op dit artikel