nieuws

Fusie Promotion Partners Group ontbonden

Horeca

Na een intensieve samenwerking met als einddoel de volledige integratie van de bedrijfsactiviteiten, hebben Promotion Partners en Swets Promotions besloten de fusie tussen beide bedrijven niet verder door te zetten. Per 1 november continueren deze bedrijven hun activiteiten daarom als zelfstandige ondernemingen. Reden voor de ontbinding is het uitblijven van synergie voortvloeiend uit de samenwerking.

Juliette de Vries, eigenaar en oprichter van Promotion Partners: “Voorafgaand aan de fusie hebben we een aantal doelstellingen geformuleerd. Na drie jaar zijn deze doelstellingen niet gerealiseerd en is daar ook geen zicht op. Hierdoor ontbreekt de toegevoegde waarde voor een formele samenwerking en is in goed overleg besloten de fusie te ontbinden. Per 1 november gaan beide bedrijven elk dus weer hun eigen weg.” De Zwijndrechtse vestiging zal haar activiteiten voortzetten onder de naam Swets Promotions & Hospitality B.V, terwijl de vestiging in Ouderkerk aan de Amstel verder gaat als Promotion Partners B.V.

Reageer op dit artikel