nieuws

Hotelschool opent vestiging in Thailand

Horeca

De Christelijk Hogeschool Nederland (CHN) in Leeuwarden opent een vestiging in Bangkok. De school in Thailand biedt vanaf 2006 in eerste instantie alleen hoger hotelonderwijs aan.

Het programma wordt bij succes uitgebreid met de opleidingen retail business en tourism- and leisuremanagement. Dat maakte de Friese hogeschool donderdag bekend. De CHN wil in het eerste studiejaar tachtig á honderd studenten aan zich binden. Na vijf jaar mikt de school op 450 studenten, zowel uit Thailand als internationaal.

De CHN heeft Thailand gekozen, omdat steeds meer toeristen naar Zuidoost-Azië gaan. De school stelt dat er daardoor een steeds grotere vraag naar hoger opgeleid personeel is. De CHN is zeer internationaal georiënteerd. De school heeft (exclusief de Thiase vestiging) 6500 studenten verdeeld over vestigingen in Emmen, Groningen, Qatar en Zuid-Afrika.

Reageer op dit artikel