nieuws

Vrije val Prinses Juliana

Horeca

Prinses Juliana is één van de grootste verliezers van de nieuwe uitgave van Lekker. De vrije val van het Limburgse restaurant, dat sinds augustus in de verkoop staat, zet daarmee door. Een paar jaar geleden behoorde het restaurant nog tot de vijftien beste eetzaken van ons land.

Het restaurant uit Valkenburg daalt van 35 naar 66, een forse val van 31 plaatsen. In 2004 bivakkeerde Prinses Juliana nog op plaats 26. Het jaar daarvoor zelfs op plaats vijftien. Cijfermatig houdt de vrije val in dat Prinses Juliana in de laatste drie jaar 51 posities heeft ingeleverd.

Prinses Juliana deelt de twijfelachtig eer als snelste daler met De Hoefslag in Bosch en Duin. Dit restaurant keldert van plaats 22 naar 53, eveneens een daling van 31 plaatsen. Ook de Roggebot in Ermelo, Idylle in Zweeloo en Frouckje State in Rijperkerk dalen eveneens sterk.

Lees meer nieuwsberichten en bekijk alle ranglijsten in ons Lekker-dossier.

Reageer op dit artikel