nieuws

MH Kennistest gaat wereld over

Horeca

De Misset Horeca Kennistest is in de eerste week in ruim vijftien landen gespeeld. Naast Nederland, waar vanzelfsprekend de meeste deelnemers vandaan komen, is de online test ook gespeeld in onder andere China, Peru en Nieuw-Zeeland.

MH Kennistest gaat wereld over

Bijna 95 procent van de deelnemers speelt de MH Kennistest vanuit Nederland, zo blijkt uit cijfers van de eerste week. De overige vijf procent zit verdeeld over de hele wereld.

Na Nederland is de test het meest gespeeld in België, Zweden, Duitsland en de VS. Verder is de online kennistest via www.missethorecakennistest.nl gespeeld in Portugal, Groot-Brittannië, Denemarken, Griekenland, China, Peru, Frankrijk, Ierland en Nieuw-Zeeland.

De Misset Horeca Kennistest is een initiatief van Misset Horeca en het Horeca Branche Instituut in samenwerking met EduActief. Doelstelling van de test om scholieren, studenten, ondernemers en medewerkers spelenderwijs kennis bij te brengen. De test duurt van 15 oktober tot en met 15 december, waarna aansluitend op de Horecava de grote finale wordt gespeeld waarbij riante prijzen worden uitgereikt.

Zie ook

Reageer op dit artikel