nieuws

Dinnersite.nl bundelt populaire restaurants in gids

Horeca

Dinner Site Restaurantgids heeft een gids uitgebracht met daarin ruim 350 restaurants uit Amsterdam. De gids kwam tot stand na een selectie van de meest bezochte restaurants op de website www.dinnersite.nl. Zo’n 35 procent van de restaurants in de hoofdstad zijn opgenomen in ‘Weten waar te eten in Amsterdam’. Variërend van Libanees tot Argentijns en van Nepalees tot Hollands.

Dinnersite.nl bundelt populaire restaurants in gids

De verspreiding van de 10.000 gidsen vindt grotendeels plaats via de restaurants zelf. ‘Onder vijftig restaurants verdelen we 6.000 gidsen’, aldus Menno de Vries van Dinner Site Restaurantgids uit Haarlem. ‘Deze restaurants staan zelf prominent in de gids en betalen daar € 225,- voor. Ze kunnen de gidsen op hun beurt uitdelen aan relaties en gasten.’ De overige gidsen zijn voor € 4,95 te koop in verschillende boekhandels en V&D in Amsterdam en Amstelveen.

De bedoeling is dat de nieuwe gids jaarlijks verschijnt. Verder werkt Dinner Site Restaurantgids aan restaurantboekjes voor de provincie Utrecht en de omgeving Rotterdam/Den Haag. Wanneer die gidsen uitkomen, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel