nieuws

Disneyland Parijs heeft beste horeca

Horeca

Bezoekers van pretparken vinden de horeca in Disneyland Parijs het beste. Het rond Donald Duck en Mickey Mouse gebouwde park liet De Efteling in Nederland en het Europa-Park in het Duitse Freiburg achter zich.

Disneyland Parijs heeft beste horeca

Dat blijkt uit een onderzoek van de website Rides.nl. Disneyland Resort Paris ontving 27 procent van de stemmen, ruim twee keer zo veel als de nummer twee. Van de ondervraagde pretparkbezoekers noemt 12 procent De Efteling het beste qua horeca, terwijl het Europa-Park kan rekenen op 11 procent van de stemmen.

Rides.nl gaf in total vijf awards uit. Deze zijn vrijwel allemaal al uitgereikt. Alleen Disneyland Parijs heeft de prijs nog niet in ontvangst genomen. De Beste Nieuwe Attractie van 2005 is Splash Battle in Walibi World in Biddinghuizen, het vriendelijkste personeel wordt aangetroffen in Toverland in Sevenum, De Efteling heeft het beste attractieaanbod, terwijl Walibi World het meest vernieuwende park is.

Reageer op dit artikel