nieuws

Eigen site voor markantverkiezing

Horeca

Het startschot voor de prestigieuze verkiezing om De Meest Markante Horecaondernemer heeft geklonken. De organisatie heeft hiervoor een nieuwe website gelanceerd, www.meestmarkant.nl. De jury is uitgebreid met een kopstuk uit de toeristische sector.

Eigen site voor markantverkiezing

Roberto Payer, Michel Lambermon, Lucas Petit. Zo maar een paar namen van eerdere winnaars van de markantverkiezing. De organisatie roept op om kandidaten voor deze verkiezing aan te melden en zo kans te maken in de voetsporen te treden van de eerder genoemde winnaars.

Naast een nieuwe website meldt de organisatie, Koninklijk Horeca Nederland (KHN) en vakblad Horeca Entree, een uitbreiding van de vakjury. Hans van Driem, directeur van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, vertrekt de jury. De toetreding van Van Driem betekent dat er meer kennis en ervaring van het toerisme wordt toegevoegd.

De overige juryleden zijn Guido van Woerkom (directeur ANWB), Peter Klosse, Joop Braakhekke, Marjon Prummel (hoofdredacteur Horeca Entree), Jan Hagedoorn (winnaar 2005) en Jeu Claes (directeur KHN). De wedstrijd bestaat uit regionale wedstrijden. De regiowinnaars gaan door naar de finale.