nieuws

Luxe hapje

Horeca

Potizer heet de nieuwe rösti-specialiteit van Aviko. Potizers bestaan uit een krokant jasje van geraspte aardappel en een vulling van verse en zachte roomkaas met groene kruiden. De luxe maaltijdcomponent is al voorgebakken en is dus in een oogwenk serveerklaar in combisteamer, oven of friteuse. Smaakversterkers waren bij de productie ervan niet nodig. Cateraars kunnen […]

Luxe hapje

Potizer heet de nieuwe rösti-specialiteit van Aviko. Potizers bestaan uit een krokant jasje van geraspte aardappel en een vulling van verse en zachte roomkaas met groene kruiden. De luxe maaltijdcomponent is al voorgebakken en is dus in een oogwenk serveerklaar in combisteamer, oven of friteuse. Smaakversterkers waren bij de productie ervan niet nodig.

Cateraars kunnen het luxe aardappelhapje aanbieden in een kartonnen houdertje. Potizer (75 gram) is behalve als maaltijdcomponent ook te serveren als licht voorgerechtje. Omdat de smaak neutraal is, past hij zowel bij vis als bij vlees. ‘De Potizer is een alternatief voor de gangbare garnituren in horeca- en cateringbedrijven. We presenteren dit product nadrukkelijk niet in de snackbranche’, stelt Manfred Keizer van Aviko.

Overigens zijn de Potizers in Duitsland onder de naam Kartoffeltaschen al jaren een veelgegeten aardappelspecialiteit, verkrijgbaar met diverse vullingen. In Nederland wordt voorlopig alleen de variant met de vulling van verse dagroomkaas op de markt gebracht.Voor informatie: Aviko, Steenderen. Tel. (0575) 45 82 00.

Reageer op dit artikel