nieuws

Meest markante ondernemer benoemd

Horeca

Evert Jan van der Gun (m), directeur-eigenaar van onder andere De Lof der Zotheid (Den Haag en Voorburg) is uitgeroepen tot De Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2000.

Meest markante ondernemer benoemd

De bekendmaking vond dinsdag plaats tijdens het jaarcongres van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) in het Kurhaus in Scheveningen.
Een van de redenen om Van der Gun te huldigen met het predikaat ‘meest markant’ is het gegeven dat hij binnen zes jaar een imperium van negen trendy horecabedrijven heeft opgebouwd. Hij deelt zijn imperium met compagnons die de zaken op de werkvloer runnen om ‘de ziel in de zaak’ te houden, aldus het juryrapport. De jury stelde ook vast dat Van der Gun alert is op een goede prijs-kwaliteitverhouding en marktgericht opereert in plaats van productgericht. De prijs, een initiatief van KHN en het vakblad Horeca Entree, werd voor de negende keer uitgereikt. Van der Gun werd gekozen uit tien regionale winnaars. ANWB-directeur Guido van Woerkom (r) reikte de versierselen uit

Reageer op dit artikel