nieuws

Onbreekbaar

Horeca

De Lunchplate is een nieuw meermalig te gebruiken kunststof presenteerblaadje, waarmee gasten op recepties en partijen met één hand zowel een drankje als een hapje kunnen vasthouden. Als voordelen van de Lunchplate worden genoemd: onbreekbaar, stapelbaar en vaatwasmachinebestendig.Het artikel is leverbaar via de groothandel en zit in een verpakking van 200 stuks. Wie het presenteerblaadje […]

Onbreekbaar

De Lunchplate is een nieuw meermalig te gebruiken kunststof presenteerblaadje, waarmee gasten op recepties en partijen met één hand zowel een drankje als een hapje kunnen vasthouden. Als voordelen van de Lunchplate worden genoemd: onbreekbaar, stapelbaar en vaatwasmachinebestendig.Het artikel is leverbaar via de groothandel en zit in een verpakking van 200 stuks. Wie het presenteerblaadje in kleur wil bestellen, kan hiervoor rechtstreeks terecht bij de producent. De minimale afname is in dat geval 10.000 stuks.Voor informatie: Van der Windt Verpakking, Honselersdijk. Tel. (0174) 63 61 11.

Reageer op dit artikel