nieuws

Piet Klerkx komt met personal shopper

Horeca

AMSTERDAM – Piet Klerkx komt in de eigen winkels met personal shoppers, die klanten helpen bij het uitkiezen van hun interieur. Uit onderzoek zou blijken dat klanten het moeilijk vinden de juiste meubels te vinden bij hun eigen voorkeuren.

Piet Klerkx komt met personal shopper

Van de geïnteresseerden in meubels en wooninrichting trekt 80 procent veel tijd uit voor het bezoeken van winkels. Daarbij zoekt men artikelen op basis van de eigen smaak en stijl. De helft van de ondervraagden kan echter in het enorme aanbod op bijvoorbeeld woonboulevards best de hulp van een personal shopper gebruiken.

Deze persoon ontvangt de klant op afspraak en bespreekt de wensen en voorkeuren. Op basis hiervan komt de personal shopper met adviezen en verzorgt deze een rondleiding langs passende producten in de woonboulevard. Afgelopen weekeinde experimenteerde Piet Klerkx voor het eerst met de personal shoppers.

Reageer op dit artikel