nieuws

Saus uit de automaat

Horeca

Een nieuw concept op het gebied van sausvoorziening is de Sausmatic van De Oliehoorn, onlangs geïntroduceerd op de Horecava. De Sausmatic is een automaat waarmee de consument keuze heeft uit drie soorten saus. Na geld inworp verstrekt de automaat cupjes naar keuze, gevuld met 20 milliliter tomatenketchup, curry of fritessaus. De Sausmatic is met name […]

Saus uit de automaat

Een nieuw concept op het gebied van sausvoorziening is de Sausmatic van De Oliehoorn, onlangs geïntroduceerd op de Horecava. De Sausmatic is een automaat waarmee de consument keuze heeft uit drie soorten saus. Na geld inworp verstrekt de automaat cupjes naar keuze, gevuld met 20 milliliter tomatenketchup, curry of fritessaus. De Sausmatic is met name geschikt voor cafetaria’s met loketautomaten en voor locaties met een selfservice snackverkoop.

De gesealde sauscups waarborgen hygiëne en voedselveiligheid. De automaat neemt geen kostbare vloeroppervlakte in gebruik, omdat het aan de muur is op te hangen. Bovendien is de automaat eenvoudig te bedienen.

Informatie: De Oliehoorn, Hoorn, tel. (0229) 24 46 60 of www.oliehoorn.nl.

Een nieuw concept op het gebied van sausvoorziening is de Sausmatic van De Oliehoorn, onlangs geïntroduceerd op de Horecava. De Sausmatic is een automaat waarmee de consument keuze heeft uit drie soorten saus. Na geld inworp verstrekt de automaat cupjes naar keuze, gevuld met 20 milliliter tomatenketchup, curry of fritessaus. De Sausmatic is met name geschikt voor cafetaria’s met loketautomaten en voor locaties met een selfservice snackverkoop.

De gesealde sauscups waarborgen hygiëne en voedselveiligheid. De automaat neemt geen kostbare vloeroppervlakte in gebruik, omdat het aan de muur is op te hangen. Bovendien is de automaat eenvoudig te bedienen.

Informatie: De Oliehoorn, Hoorn, tel. (0229) 24 46 60 of www.oliehoorn.nl.

Reageer op dit artikel