nieuws

Strakke’ espresso

Horeca

Behalve de eigentijdse kleurige uitvoeringen van deze machine als blauw en geel, is de Egro Spirit nu ook verkrijgbaar in rvs. De espressomachine heeft een capaciteit van 120 kopjes per uur en kan worden voorzien van een automatische capuccinobereider, een extra bonenstolp, een volautomatisch reinigingsprogramma en een passende koppenwarmer in rvs. Informatie: Laurentis BV, Schipluiden, […]

Strakke’ espresso

Behalve de eigentijdse kleurige uitvoeringen van deze machine als blauw en geel, is de Egro Spirit nu ook verkrijgbaar in rvs. De espressomachine heeft een capaciteit van 120 kopjes per uur en kan worden voorzien van een automatische capuccinobereider, een extra bonenstolp, een volautomatisch reinigingsprogramma en een passende koppenwarmer in rvs.

Informatie: Laurentis BV, Schipluiden, tel. (015) 251 28 28 of www.laurentis.nl