nieuws

Voordelige energie voor KHN-ers

Horeca

De Amsterdamse politie vindt niet dat hoteleigenaren foto’s of filmpjes van vermoedelijke dieven moet plaatsen teneinde de opsporing te bespoedigen. De eigenaar van het Amsterdamse Hotel Max deed dat wel nadat twee laptops vorige week werden gestolen.

Voordelige energie voor KHN-ers

Leden van Koninklijk Horeca Nederland kunnen van een energie-inkoopplatform profiteren waarmee ze tegen gunstige voorwaarden en tarieven elektriciteit én gas kunnen inkopen. Dit inkoopplatform is tot stand gekomen in samenwerking met energieadviesbureau EnergyMatch en leverancier Energie:direct.

KHN speelt met dit inkoopplatform in op wensen van veel ondernemers. Zij hebben grote behoefte aan goedkopere energie én aan een betere afhandeling van fouten van energieleveranciers.

De korting kan bij elektriciteit oplopen tot 11%. Het variabele tarief kan vastgelegd worden tot eind 2010. Andere voordelen zijn, aldus KHN: service, begeleiding en advies van EnergyMatch.

Leden van Koninklijk Horeca Nederland kunnen op www.horeca.org/energie de aanbieding vergelijken met die van hun huidige leverancier en meteen een leveringsovereenkomst opstellen.

Reageer op dit artikel