nieuws

Zakenblad: ‘Burj Al Arab beste hotel ter wereld

Horeca

Het Burj Al Arab hotel in de oliestaat Dubai is door het Amerikaanse zakenblad Institutional Investor Magazine gekozen tot het beste hotel van de wereld. Het blad hield voor de jaarlijkse hotelverkiezing voor de 23ste maal.

Zakenblad: ‘Burj Al Arab beste hotel ter wereld

Institutional Investor Magazine ondervroeg meer dan honderd financieel managers uit 24 landen. Zij verbleven het afgelopen jaar meer dan 65 nachten in tophotels over de wereld. De managers beoordeelden de hotel op service, locatie, ambiance, comfort en restaurant.

Burj Al Arab kwam daarbij als beste uit de bus. Het hotel beschikt over acht restaurants waarvan er zich één onder water bevindt. Het spectaculair ogende hotelbedrijf wordt door velen gezien als werelds meest luxueuze hotel. Daarnaast is Burj Al Arab met een lengte van 321 meter een van de hoogste hotels ter wereld.

Reageer op dit artikel