nieuws

Tuk Tuk Company (TTC) overgenomen

Horeca

Amsterdams Autoverhuurder KAV neemt Tuk Tuk Company (TTC) over. TTC verhuurt in de regio Amsterdam een vloot van elektrische e-Tuk Limo´s (zeven zitplaatsen) voor bedrijfsevenementen, feesten en groepsvervoer. Vanuit de KAV groep zal TTC deze evenementen nu ook landelijk aanbieden.

Tuk Tuk Company (TTC) overgenomen

TTC heeft in 2006 de originele Thaise benzine Tuk Tuk geïntroduceerd als stadstaxi in onder andere Zandvoort, Amsterdam en Den Haag. Problemen met de kwaliteit en uitstoot nekten de verdere groei, zo laat KAV weten in een persschrijven.

Met de e-Tuk zijn deze problemen verholpen. Volgens KAV is de tijd nu rijp voor de e-Tuk als stadstaxi, naast het evenementenvervoer. Door deze overname zet KAV volgens eigen zeggen een volgende stap in het aanbieden van uitstootloos vervoer in Amsterdam en omgeving.

Hemmie Kerklingh van KAV:´Deze voertuigen hebben een ongelofelijke aantrekkingskracht, wij rijden zelf ook graag mee met de evenementen als e-Tuk chauffeur.´

Reageer op dit artikel