nieuws

McDonald’s, Sligro en Unilever grote winnaars eerste FoodService Awards

Horeca

McDonald’s, Sligro en Unilever hebben de overallprijzen gewonnen in de drie hoofdcategorieën bij de allereerste FoodService Awards. Deze drie worden door hun handelsrelaties het best beoordeeld in hun segment. De uitreiking van de jaarlijkse prijzen voor samenwerking in de foodservice industrie vond vanavond plaats in Huis ter Duin in Noordwijk.

McDonald’s, Sligro en Unilever grote winnaars eerste FoodService Awards

Naast deze overall prijzen voor de drie hoofdcategorieën Formules, Grossiers en Leveranciers, werden in die laatste categorie ook zes categorie-awards uitgreikt.

De prijsuitreiking ging gepaard met een diner, waarbij aan tafel gediscussieerd werd aan de hand van stellingen. De tafels werden voorgezeten door managers en eigenaren van bedrijven uit de Misset Horeca Top 100 grootste bedrijven en merken.

De awards zijn het resultaat van een groot FoodService Awardsonderzoek, dat is uitgevoerd door FSIN en EFMI. De awards gaan jaarlijks terugkeren, net als het daaraan gekoppelde onderzoek, waarin de bedrijven precies kunnen zien hoe ze het in de ogen van handelspartners doen ten opzicht van hun concurrentie, op gebieden als productkennis en samenwerking.

Op het podium in Huis ter Duin kregen managers van de winnende bedrijven hun prijs overhandigd door dagvoorzitter Tom van ’t Hek, hoofdredacteur Martine Zuil van Misset Horeca, Jan Willem Grievink van FoodService Instituut Nederland (FSIN) en Melanie Murk van EFMI Business School.

Wilt u het volledige rapport omtrent de Foodservice Awards bestellen? Stuur dan een e-mail naar Misset Horeca. De kosten voor het rapport bedragen 399 euro.
Bekijk alles over de FoodService Awards en de winnaars.

Reageer op dit artikel