nieuws

Twee FoodService Awards voor Unilever Food Solutions

Horeca

Voedingsmiddelenconcern Unilever Food Solutions heeft op maandag 2 december 2013 tijdens het FoodService Awards diner in Noordwijk maar liefst twee prijzen in de wacht gesleept. Het bedrijf wint in de categorie houdbare producten en is winnaar in de categorie overall bij de leveranciers.

Twee FoodService Awards voor Unilever Food Solutions

Tijdens een feestelijke avond in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, zijn voor de eerste keer de FoodService Awards uitgereikt. Dat gebeurde op initiatief van Misset Horeca.Unilever Food Solutions is winnaar overall bij de leveranciers. Daar scoorde het voedingsmiddelenbedrijf een rapportcijfer van 7,61. De leverancier werd op vijf criteria beoordeeld door grossiers en outletformules. Dit zijn: productaanbod, innovativiteit, operational excellence, kennis, samenwerking. In totaal dongen er 43 leveranciers mee.

Houdbare producten

In de categorie houdbare producten ging Unilever FoodSolutions ook aan de haal met de award. Volgens het juryrapport bestaat geen enkele twijfel over deze categoriewinnaar. Op alle beoordelingscriteria voert dit bedrijf de categorieranglijst aan en laat met een overallscore van 7,61 de concurrentie ver achter zich. ‘Hoewel de afstanden met de nummers twee (Remia) en drie (Nestlé Professional) aanzienlijk zijn, laten ook deze leveranciers goede scores zien’, vermeldt het juryrapport.

Kwaliteit van samenwerking

EFMI Business School is verantwoordelijk voor het onderzoek dat ten grondslag ligt aan de FoodService Awards. Het geheel wordt ondersteund door het FoodService Instituut (FSIN). Doel van het onderzoek is om de kwaliteit van de samenwerking tussen de verschillende schakels in het foodservicekanaal in kaart te brengen.

Wilt u het volledige rapport omtrent de Foodservice Awards bestellen? Stuur dan een e-mail naar Misset Horeca. De kosten voor het rapport bedragen 399 euro.

Reageer op dit artikel