nieuws

Nieuwe horecaconcepten bij Center Parcs

Horeca

Center Parcs heeft nieuwe horecaconcepten op haar parken aangekondigd. Vanaf februari 2015 gaan meerdere nieuwe concepten open op verschillende vakantieparken in Nederland.

Nieuwe horecaconcepten bij Center Parcs

Zo gaat Center Parcs vijf Nonna’s Pizza pastarestaurants openen, vijf Grand Cafés en twee Guego Grill restaurants. Daarnaast zal een aantal van de Aqua cafés een renovatie ondergaan.

De reeks openingen start in februari 2015, waarna gelijkmatig de andere gelegenheden volgen. Het merendeel van de nieuwe restaurants wordt geopend voor de zomer. Een viertal projecten volgt na de zomer nog, zo laat Center Parcs weten.

De aangekondigde openingen volgen op een reeks van veranderingen afgelopen jaar. Zo opende Center Parcs in 2014 zes nieuwe horecagelegenheden in drie van de parken verspreid over het land. Een van deze nieuwe concepten is het Evergreenz Family buffet. Op 8 december werd de laatste van een serie Evergreenz geopend in Center Parcs Het Heijderbos.

Reageer op dit artikel