Met ruimte voor zo’n 400 tot 500 gasten vormt de eerste verdieping van Utrecht Centraal Station een goede ontmoetingsplek voor onder meer zakenlieden, reizigers en studenten. Met deze horecaconcepten en het bijbehorende terras spelen NS Stations en HMSHost in op de behoefte van reizigers en Utrechters. 'Deze drie horecaconcepten, hoog en droog boven de drukte van de stationshal en het centrum van de stad, hebben alle potentie om het nieuwe centrale meetingpoint in Utrecht te worden.'
't Koffiehuis, Bistrot en Bar centraal
In samenwerking met Douwe Egberts is het concept ’t Koffiehuis ontwikkeld. In Bar Centraal zijn de speciaal ontworpen bierflesjes met daarop de Utrechtse domtoren uniek.Bistrot is een Italiaans slow food concept dat is ontwikkeld in samenwerking met The University of Gastronomic Sciences of Pollenzo in Milaan, dat inmiddels verschillende prijzen heeft gewonnen. De ter plekke gemaakte pizza’s, pasta’s en broden worden gemaakt van lokale producten.