nieuws

Bidfood lanceert eerste editie Foodyard magazine

Horeca 7229

Bidfood heeft op feestelijke wijze de eerste editie van Foodyard magazine gelanceerd. Genodigden voor het lanceringsfeest konden aanschuiven bij exclusieve mini-sessies van de sterren uit het eerste nummer: Rein Rambaldo (De Horecafabriek), Gijs Kemmeren (chef-kok bij herberg De Kop van ‘t Land) en Randy Bouwer (maître en sommelier bij Zarzo*).

Bidfood lanceert eerste editie Foodyard magazine
Rein Rambaldo in Foodyard magazine

‘Het eerste Foodyard magazine staat in het teken van een nieuwe generatie gasten met nieuwe wensen, die opvallende ontwikkelingen in het horeca landschap teweeg brengen’, vertelt Vivian Bruinsma, community manager. Na de lancering zal het digitale magazine vier keer per jaar verschijnen.

Feestje met inhoud

Foodyard magazineTijdens het lanceringsfeest kunnen genodigden de sterren uit het eerste nummer ontmoeten. ‘Rein Rambaldo, Gijs Kemmeren en Randy Bouwer geven ieder een exclusieve mini-sessie over de onderwerpen die in het magazine aan bod komen’, vervolgt Bruinsma. ‘Van ondernemen in de horeca anno nu tot écht vernieuwend koken met groenten en next level alcoholvrije cocktails’.

>> Leestip: Deli XL opent Foodyard in Amsterdam

 

Reageer op dit artikel