nieuws

KHN start met nieuwe adviestak: Horeca Maatwerk

Horeca 697

KHN start met een nieuwe adviestak: Horeca Maatwerk. Binnen Horeca Maatwerk zijn alle activiteiten van KHN BedrijfsAdvies, KHN Juridisch Advies en KHN Verenigingssupport ondergebracht.

KHN start met nieuwe adviestak: Horeca Maatwerk

Doel is dat met Horeca Maatwerk individuele horecaondernemers nog beter advies kunnen krijgen en wordt ingespeeld op de behoeften van horecaondernemers aan maatwerkoplossingen.

Coen Crince le Roy, directeur van Horeca Maatwerk: ‘We zijn en blijven onderdeel van Koninklijke Horeca Nederland. KHN zet zich in voor het collectief én ondersteunt de individuele horecaondernemer. Horeca Maatwerk neemt dat stokje over als er specialisten nodig zijn. Want veel horecaondernemers hebben behoefte aan sterke ondersteuning op individueel niveau, met name op het gebied van juridische en bedrijfskundige vraagstukken.’

Over Horeca Maatwerk

Horeca Maatwerk is voor horecaondernemers, organisaties, gemeentelijke instanties en verenigingen en heeft als doel een oplossing op maat aan te bieden op basis van specifieke wensen en behoeften van een organisatie. Daarvoor biedt Horeca Maatwerk juridisch advies, bedrijfsadvies en verenigingsmanagement. Het team bestaat uit gekwalificeerde advocaten, juristen, mediators, fiscalisten en bedrijfsadviseurs. Daarnaast biedt Horeca Maatwerk, onder de vlag van KHN, een ruime keuze opleidingen, cursussen en workshops aan.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 244 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen het bijna 20.000 horecaondernemers met ruim 255.000 horecamedewerkers.

Wetgeving, het opleiden en behouden van personeel 

Tips voor ondernemers?