nieuws

Brasserie Sailor’s Inn: leukste horecateam van Nederland 2018

Horeca 435

Brasserie Sailor’s Inn, in de jachthaven van Bruinisse, heeft het leukste horecateam van Nederland 2018 aan het werk. De prijs is dit jaar voor het eerst uitgereikt en dit gebeurde tijdens de Dag van de Horecamedewerker in Utrecht.

Brasserie Sailor’s Inn: leukste horecateam van Nederland 2018

De twee andere kandidaten voor de titel leukste horecateam waren Eetcafé Westgaag in Maasdijk en Eetcafé Wereld van Verschil in Leersum.

De prijs is een nieuw initiatief van FNV Horeca. ‘Het is hard werken in de horeca en dat doe je als horecamedewerker niet alleen, maar samen als team. FNV Horeca vindt dat deze horecateams daarom in het zonnetje gezet mogen worden.’

Brasserie Sailor’s Inn

Brasserie Sailor’s Inn is door de vakjury gekozen vanwege hun creatieve inzending. Het motto van het horecateam luidt: ‘We zijn één organisme met ieder zijn eigen stoornis #onebighappycrazyfamily.’ De jury werd gevormd door Edwin Vlek (sectorbestuurder FNV Horeca) Marc Berkheij(actief lid FNV Horeca) en Nikki Prein (gastvrouw van het jaar).  leukste horecateam

Leukste horecateam

FNV Horeca vindt het noodzakelijk dat er meer aandacht komt voor opleiding en ontwikkeling en heeft hier met De Dag van de Horecamedewerker invulling aangegeven. Tijdens De Dag van de Horecamedewerker heeft FNV Horeca ruim 400 horecamedewerkers mogen verwelkomen.

Vele horecaprofessionals hebben inspirerende workshops gevolgd en hun vakkennis uitgebreid.