nieuws

Qbic in race Worldwide Hospitality Award

Hotel

Nog geen half jaar na opening van het nieuwe hotelconcept en enkele weken na de nationale Hospitality & Style Award voor Beste Nieuwe Hotelconcept, is Qbic Hotels genomineerd voor de tweede prestigieuze prijs: de Worldwide Hospitality Award.

Qbic in race Worldwide Hospitality Award

De prijs wordt op 22 november uitgereikt in Parijs door MKG Group en HTR Magazine, die de Award voor het zevende jaar organiseren. Qbic is genomineerd voor de categorie Best Innovative Concept.

In die categorie moet Qbic het opnemen tegen een andere Nederlandse kanshebber: CitizenM. Dat is nog niet open, maar dingt wel al mee naar de prijs.

vertrouwen

Qbics Initiatiefnemer Paul Rinkens: ‘Ik heb alle vertrouwen in het succes van Qbic Hotels, maar ben elke keer weer verrast door de aandacht, deze nominatie en over alle (inter-) nationale aandacht die we krijgen.’

Het belangrijkste element van Qbic Hotels is een kubusvormig meubel, genaamd de ‘Cubi’. Elke Cubi is opgebouwd als een uiterst praktische configuratie met recyclebare materialen; extra lang bed, design badkamerelementen, flat screen TV, radio, kluis, gratis draadloos internet en een wine-and-dine-set.

Loyaliteit

Qbic biedt net als sommige low-cost vliegmaatschappijen een ‘vroegboekkorting’: hoe eerder de reservering wordt gemaakt, des te goedkoper is het tarief. ‘Vroegboekers zijn degenen die je bedrijf financieren. Wij belonen die loyaliteit’, aldus Rinkens.

In 2008 gaat er een Qbic Hotel in Antwerpen en één in Maastricht open.

Zie ook:

Reageer op dit artikel