nieuws

HotelWeek breidt verblijfopties uit

Hotel

Het is bij de HotelWeek nu ook mogelijk om overnachtingen van vier of vijf dagen te boeken. De organisatie kreeg veel verzoeken van consumenten die liever langer wilden blijven, zodat een verblijf ver weg ook aantrekkelijk wordt.

HotelWeek breidt verblijfopties uit

HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials.nl en biedt de mogelijkheid om goedkoop te overnachten in luxe hotels. De aankomstperiode ligt tussen één tot en met negen januari 2011.

‘Consumenten gaven massaal aan graag meer dan drie nachten te boeken. Een langer hotelverblijf is voornamelijk interessant voor een bezoek aan verder gelegen bestemmingen zoals Berlijn en Keulen’, aldus Hofstede van Hotel Booker B.V. tegen tourpress.nl.

Elk jaar reikt HotelWeek de Publieksprijs uit aan het hotel dat door boekers het best is beoordeeld. Vorig jaar werd Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre gekozen tot beste hotel. Consumenten krijgen de mogelijkheid om het hotel van hun keuze te beoordelen. Het hotel met het hoogste cijfer, ontvangt de prijs die in februari 2011 wordt uitgereikt.

Reageer op dit artikel