nieuws

Ronald van den Hoff in race voor webprijs

Hotel

Ronald van den Hoff, eigenaar van het innovatieve vergaderconcept Seats2Meet.com en voormalig columnist van Misset Horeca, is in de race voor een vooraanstaande internetprijs.

Ronald van den Hoff in race voor webprijs

Van den Hoff is genomineerd voor de titel ‘Online Media Man van het Jaar 2010’. Naast hem zijn nog 21 mannen en 12 vrouwen genomineerd. In de categorie Online Media Vrouw van het Jaar 2010 is onder andere Simone Brummelhuis, bekend van Iens.nl, genomineerd.

Zeistenaar Ronald van den Hoff startte enkele jaren geleden Seats2Meet.com nabij het Centraal Station in Utrecht. Inmiddels is het innovatieve vergaderconcept met een uitrol bezig. Van den Hoff is verder eigenaar van CDEF Holding BV en initiator van Mindz.com.

De wedstrijd om de Online Media Man/Vrouw van het Jaar wordt voor de vierde maal gehouden. Eerdere winnaars waren onder andere Raymond Spanjar van Hyves en Mathys van Abbe van Mobypicture.

Reageer op dit artikel