nieuws

‘2010 is het Texelse jaar van de scooter

Hotel

Hotel Greenside op Texel werkt hard om 2010 het jaar van de elektrische scooter te maken. Sinds vorige week beschikt het hotel over elektrische scooters, zodat de hotelgasten gemakkelijk, snel en leuk het eiland kunnen verkennen.

‘2010 is het Texelse jaar van de scooter

De kernwaarden van het idee zijn ‘rust, ruimte en natuur’. Volgens General Manager Bouke Weber is de rust tijdens geruisloos scooterend over het eiland gaan een ‘enorm plezierige ervaring’.

Gasten kunnen de scooters per dag huren. Ook is er een speciaal arrangement samengesteld, zodat gasten het eiland op een ‘relaxte’ manier kunnen verkennen. De scooter past in een rij van energiebesparende maatregels die Hotel de Lindeboom en Hotel Greenside de afgelopen jaren hebben ondernomen.

De scooters zijn afgesteld op een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Daardoor mag iedereen erop rijden en hoeft de bestuurder ook geen helm op. Weber in het Noord-Hollands Dagblad: ‘Hij rijdt super. Het is best een aardige snelheid en je hebt toch tijd om te genieten van de omgeving’.

Reageer op dit artikel