nieuws

Bel Air Hotel heeft nieuwe gm

Hotel

Het Bel Air Hotel in Den Haag heeft een nieuwe general manager. Stephan van der Meulen is benoemd tot nieuwe gm en de opvolger van de vorig jaar aan de kant gezette Frank Lanfers.

Bel Air Hotel heeft nieuwe gm

Stephan van der Meulen is begin april gestart bij het 327 kamers tellende Bel Air Hotel, gevestigd in de ambassadewijk van Den Haag.

Van der Meulen volgt Frank Lanfers op die vorig jaar op non actief werd gesteld en begin dit jaar officieel uit dienst trad. Van der Meulen werkte in het verleden onder meer voor InterContinental Hotels Group, Accor en Amrâth Hotels. Bij het laatste hotelmerk was hij van januari 2008 tot en met juli 2009 commercieel directeur.

‘In de loop der jaren heb ik een breed netwerk opgebouwd, dat ik graag voor Bel Air inzet’, laat Van der Meulen weten. ‘Het is een hotel met allure, met dynamiek en dat weten nog veel te weinig mensen. Ik zit bomvol creatieve ideeën om het Bel Air meer bekendheid en een nog betere naam te geven.’

Bel Air Hotel Den Haag ligt in de ambassadewijk naast het World Forum. Het hotel biedt 327 luxe kamers, suites en appartementen. Daarnaast richt het zich met vergaderfaciliteiten op de zakelijke markt.

Reageer op dit artikel