nieuws

Brand in Haags NH Hotel

Hotel

Drie verdiepingen van het Haagse NH Hotel aan het Prinses Magriet Plantsoen zijn zaterdagochtend rond 2.30 uur ontruimd nadat op een kamer op de dertiende etage brand was uitgebroken. In totaal moesten 45 gasten hun verblijf verlaten.

Brand in Haags NH Hotel

De brandweer had het vuur snel onder controle, zo liet een woordvoerder weten. Niemand raakte gewond. Het vuur onstond door kortsluiting in een televisie. Op dat moment was er niemand op de kamer aanwezig.

Personeelsleden ontdekten het vuur nadat ze waren gewaarschuwd door het alarmsysteem. De geëvacueerde logés van de twaalfde en veertiende verdieping konden na een uur terug naar hun kamer. Voor de mensen op de dertiende etage is een nieuwe slaapplaats in het hotel geregeld.

Reageer op dit artikel